29 november

Var på körskolan kl 8 idag för att köra, det gick bra med tanke på att det är snö och halt ute.  Började skolan kl 12 idag så fick vänta i styrelserummet med kaffe,kakor och plugg med Amanda och Hasije. Och nu ska jag vila en stund sedan träna.

Igår var det första advent och då var jag och familjen i Lund och gick i bl.a. domkyrkan och AF-borgen. Sedan var det match med B-laget i Eslöv "tältet". Hallen brann ner för ett tag sedan så dem har satt upp ett tält som hall. Säger inte mer än att den matchen redan är glömd...
jag och Hasije

Teckenspråk...

....är det roligaste ämnet i skolan! behöver inte sitta stilla och anteckna eller ha deadline på saker.  Det är bara att köra sitt race. I fredags spelade jag in två låtar "bumbibjörnarna" och "war is over- john lennon". Kul!
stannade till och med i skolan 45 min längre, Duktiga vi är Ellinor.

Bilderna och filmen från Ellinor

Bra Tjejer!

Blir så glad när alla i laget verkligen kämpar och hjälper varandra! När alla är koncentrerade och gör som vi ska göra blir det så bra. Vinst idag mot Sävsjö/Eksjö med 32-24. GÖTT!!
Bild från SM i stockholm

Massage behandling!

Efter att ha gjort provet om utvecklingsstörda tog jag bussen hem och gick till Ease Spa. Jag hade bokat en behandling för trötta muskler, fick ligga en stund i bubblande bad och sedan ryggmassage. Riktigt skönt och kan verkligen rekommendera det till andra, jag kommer säkerligen åka dit igen och prova ännu en behandling.

Volontär? Au pair? bartenderskolan?



Idag var jag och Ellinor på SACO-mässan i malmö för att kolla runt vad vi kan göra efter gymnasiet. Jag har ingen lust att plugga på högskola direkt efteråt. Vill ut och jobba i ett år, och jag har fastnat för att jobba utomlands. Bartenderskolan i Grekland hade varit kul eller varför inte Au pair? har ju fått mycket kunskap från skolan om barn. Volontär hade också varit intressant, men känns som att jag vill tjäna pengar först. Det finns en bra hemsida för jobb i norden (nordenjobb.se) där dem hela tiden söker ungdomar som vill jobba.
Ska bli kul att se vad jag kommer fram till!

Vattenpolo + Fondue med laget

Härlig lördag med laget! först vattenpolo i staffanstorp, sen fondue på stäket i lund efteråt vidare på fest hos Lina. Tråkigt nog kunde jag inte vara med på vattenpolo, men det var roligt att se dem andra.

Bedövningssprutor gör ont!

Var hos hudläkaren idag och skulle ta bort mina födelsedagsmärken, ett på knäet och en på armen.  Det  gick hur bra som helst, men bedövnings-sprutan gjorde ont! det sved och jag spände mig mer och mer usch.. Får inte träna idag och en månads  träningar framöver får jag tejpa så inte stygnen går upp. Tråkigast av allt är att jag inte får vara med och spela vattenpolo på lördag.. jag får väll vara domare eller titta på.
nu ska jag äta en mumsig kycklingsallad sen bär det av till lund och kolla på H43-Lindesberg
Jag är sugen på att ut och dansa!

Nationella prov

Kom nyss hem efter skolan, slutade lite innan 12, Skönt! Vi hade nationella provet i Svenska B och årets tema var "språk och möjligheter". Det kändes faktiskt ganska bra, jag skrev om hur man använder kroppsspråk och gester i olika sammanhang.
Nu ska jag vila en stund sen tar jag tåget till lund och hjälper till på Friskis. Det skulle komma 160 barn denna och nästa väcka och träna, så jag ska hjälpa till med musiken och om någon skadar sig.
Idag fyller förresten mormor år, Grattis !!

ingen lundaspelen i år.. buhu tråkigt..

Körlektion + Teori

Igår var jag på körskolan och tog min första körlektion. Det var Kul! körde i 50min och övade på "blicken, pilen, filen" som jag kallar det. Fick lära mig att när man ska köra in till sidan ska man inte blinka, utan bara blinka när man kör ut på vägen igen. Annars tyckte hon jag var duktig med pedalerna, tryckte ner kopplingen förtidigt innan jag ska stanna bara.
Sen gick jag och Elli till mc donalds för att få lite mat i oss innan teori 1 som handlade om olika väglager.
Direkt efter teorin bär det av till träningen. snacka om att jag har träningsvärk, men har ingen aning om vad jag har gjort.

MUMS!

Idag kom pappa hem med en supergod bakelse, muums!!

Prag resan betalad!

Nu har jag betalat resan till Prag, det kommer bli riktigt kul att åka utomlands med vännerna. Det tar 1h och 15 min att flyga dit, inte alls farligt. Lägenheten som vi 12 tjejer ska bo i ser jätte fin ut. hela resar blev strax under 3000kr sen tillkommer mat och shopping. blir att spara pengar nu i 5 månader. 5 månader...lång tid med tiden kommer säkert gå fort och vips så ska vi åka.
Lägenheten



visst ser det fint ut?

PRAG 2011

Jag och Ellinor har länge snackat om att åka till Prag som avslutning för skolan. Alla skolor utom vipan åker dit.. så vi får själv ordna med resor om vi ska åka. Men ingen i vår klass är sugen på de, tråkigt. Idag ringde sabina till elli när vi var i skolan och berättade att dem hade två platser lediga på deras boende i prag. YEES!! så nu kollar jag flygresor dit. Kommer bli riktigt roligt, längtar!!
haha min konstnärliga sida...
mysigt

Trevlig dag med familjen

Idag skulle egentligen hela familjen till Danmark och gå en sväng där, men vädret har ju inte varit det bästa så vi stannade kvar i Sverige. Vi åkte istället till Vellingeblomman och kollade på tomteutställningen och gick i halloweengrottan. Efteråt körde vi in till Malmö och åt buffé på restaurangen El Patio, gottigott. Dagen avslutades sedan på Big Bowl. Rolig och trevlig dag!

Bild från Gotland

Tisdag

Åh vad det är skönt med lov! ligga länge i sängen på morgonen och slippa tänka på skolan. Me like!

Igår var jag i Malmö och tog en fika med Natalie. Det blev en del snack eftersom vi inte har träffats på ett tag. Sen var det träning och jag ljuger inte om vi gjorde 60 armhävningar.., sen blev det lite roligare träning med att öva upp min reaktionsförmåga.
Nu ligger jag i sängen och ska redigera lite bilder från bröllopet, bilderna blev hur bra som helst!
Ellinor och jag som fotografer

RSS 2.0