Runda på nova

Efter skolan åkte jag och Elli till nova och leta efter något att ha på sig på bröllopet imorgon, Sista minuten som vanligt haha. Jag blev tillfrågad om jag ville vara bröllopsfotograf, självklart ville jag det och att ta med Ellinor är ju ett plus eftersom hon är grym på att fota!
Detta blev köpt idag:

Studentmössa check!

Idag har jag provat ut och beställt studentmössa, det börjar kännas att skolan snart är över. Beställde även en tröja och ett champagneglas. usch dyrt blev det..

Skånetrafiken....

Som ni läser i rubriken var skånetrafiken inte alls på min sida idag. Bussen ställer sig på andra platser än hållplatsen, bussen kör när vi springer bredvid den, och sen helt plötsligt kommer inte bussen.

Jag och Elli var tvungna att ta bussen 19.36 för att hinna till tåget som går 51 så vi slipper betala. Men då kom ju inte bussen så vi fick gå jäkligt snabbt till stationen från friskis och svettishuset borta vid nova. Men såklart var tåget försenat i 10 minuter, sen när man kommer till stationen för att cykla hem gick det inte att låsa upp cyklen..

PLUS att det har regnat heeeeeela dagen

Galenskaperna

Precis kommit hem från träningen, och nu kollar jag på galenskaperna på youtube. Ellinor har såklart fått mig att titta på det, typiskt Ellinor humor !



Måste bara lägga in Eva rydberg, denna är bäst.





Stressad

känner mig riktigt stressad nu, måste leta efter gosedjur att ha på redovisningen imorgon, sen måste jag gör klart arbetet om kortväxta personer .... och plugga till provet...och städa....och träna.. skicka mail till F&S...fixa kameran...
Sova? Jatack!
Förresten hittade mamma min cykel idag, yeees!

Jag vill!!

Jag vill åka till Afrika och vara volontär i 2 månader. Men var ska jag få pengarna ifrån? vill jobba men hinner inte, fullt upp med skolan och handbollen. Tänk att få vara på ett barnhem och ta hand om föräldralösa små söta barn eller att hjälpa handikappade barn på hästryggen, vilken upplevelse!

otäck morgon

Igår var jag riktigt taggad för match men när jag hade bytat om till träningskläderna fick jag riktigt ont i magen. kändes som jag hade fått ett spjut i rakt igenom. Jag mådde illa och kunde inte tänka klart. Låg i soffan och kved och grät, aldrig känt så innan.. vi var nära på att åka in på akuten, men vi ringde så jag fick prata med en läkare och en från KK.  Tur nog var det bara rejäla kramper i livmodern. Men gud vad ont jag hade, otäckt...

Rolig fredagkväll....

Jag hade cyklat ner till hallen för att kolla på en handbollsmatch, och när den var slut och skulle cykla hem igen var den borta..  Vad är det för människor som går runt och stjäl andras saker? Det är inte första gången eller andra utan säkert den fjärde/femte gången! Blir så sur!! Så jag fick gå runt i ösregnet ensam i en och en halv timme och leta efter den.. snacka om att jag var blöt när jag kom hem innanför dörrarna.

En runda på Nova

halsduk H&M 60kr
Kjol H&M 249kr
skinnhandskar Veromoda 300kr

Teckenspråk!

Sitter i skolan på teckenspråkslektionen. Ska öva på julsången som ska visas på star hotel i december. Ska man vara med på uppvisningen? hmm..
 


Friskis & Svettis

Nu börjar vi äntligen komma igång!
Jag och Ellinor var på Friskis & Svettis själva idag och skulle ta hand om barnpassningen, men kom där något barn ? nej.. lite tråkigt så vi fick plugga istället. (Har prov på arbetssäkerthet på fredag).
För er som inte vet så har jag och Ellinor ett projektarbete tillsammans. Vi har valt att passa barn medan deras föräldrar är och tränar.

Bästa filmen på länge

Kollade precis på en av de sorligaste filmerna jag har sett, "I am Sam"
Kan starkt rekommendera den. kan säga att jag grät floder haha.
Filmen handlar om en autistisk man som får ett barn med en hemlös kvinna. Kvinnan försvinner och där står den autistiska killen helt själv med ett nyfött barn. När barnet fyller 8 kommer myndigheterna och tar barnet ifrån honom. Han gör allting för att försöka få tillbaka sin älskade dotter.

Rolig!

Farmor skickade denna idag, riktigt rolig faktiskt!


Idag..

..fick vi sluta skolan kl 12, nice!! Jag, Malin och Hannah tog en kycklingkebab till lunch sen tog jag tåget hem, man får unna sig något gott ibland. Sedan var det bara att köra in till skolan igen för att ha utvecklingssamtal,Det gick helt okej. Snabbt hem och fräscha upp sig, in till lund igen och kolla H43-Lugi. Tyvärr blev det en förlust för H43.

NU ska jag göra en god smoothie och kolla på paradise hotel under filten.

Just nu....

....ser mitt liv ut såhär:
Äta, sova, handboll
vill ha tröjan, 400kr, men får vänta tills nästa studiebidrag

nu ska finnarna bort!

Var hos hudläkaren i fredags och pratade om ett födelsedagsmärke på knäet som ska bort. Ibland när man rakar benen börjar den blöda, så det var lika bra. Dessutom passade jag på att fråga om det finns tabletter mot finnar, och yeeess!! jag fick en kur på 3 månader med en kompletterings gel. Kan ju berätta att det inte var några små tabletter.. Så nu ska dem förbaskade finnarna bort, äntligen!

Gekås Ullared!!

En trött Johanna gick upp kl 6 på morgonen och cyklade till Emely.
Efter två och en halv timme var vi framme, och ingen kö syntes så det var bara till att gå in i folkmassan. Där var en massa prylar, tror inte ens vi hann kolla på allt.
Jag köpte kläder, smink tillbehör, hundgodis och hundleksak, idrottsväska, och andra småprylar.
Billigt och bra!
baslinne
långa koftor att ha till tights
enkel t-tröja med nitar

18års fest för Mathilda och Maria!

Igår var jag på 18års middag och fest för Mathilda och Maria. Vi åt gott och vit chokladkakan var muums!
Efter maten kom fler folk och vi dansade, snackade och hade roligt.
Var tvungem att cykla hem halv 1 så jag kunde sova, för nästa morgon skulle jag upp kl kvart i 5.
Nu undrar såklart alla varför jag skulle upp så tidigt på en lördag men säger bara ett ord... ULLARED!






Dags att designa om bloggen!

...

RSS 2.0