Sötaste Reklamen

sötaste reklamen på länge
"I miss him so mutch.
if you see a banana, please dont eat it efter soccer,
it could be my best friend "


Sjuk och finnig

ont i halsen, börjar bli förkyld och ont i hela kroppen.
dessutom en massa finnar på det.
inte okej ...

Maj 18 år - Maskerad!



Handbollsavslutning!

Då har man spelat handboll ännu ett år, 12:e året nu. Härliga lag både damerna och juniorerna hoppas alla fortsätter efter sommaren. Nu är det sommarträningen som gäller inför beach handbollen i Åhus och Helsingborg, även partille cup.
juniorerna
delar av damlaget
Jag och Ellinor

Woohoo!

Nu går allt som rinnande vatten, inga läxor eller prov.
På lördag är det maskerad fest hos Maj, Taggaa!!
Tiden är beställd på heartland modell för första modellfotograferingen!!
och Snart åker jag till barcelona!!

saknar bara jobb, I need money!
blir glad för minsta lilla förslag




Hemklickat från H&M

När jag kom hem efter skolan låg där ett fint H&M paket i brevlådan.
Två somriga tröjor och en brons färgad ögonpenna.
NICE!



Grillkväll hos Ellinor

Grillade och tog det lugnt hos Ellinor.

Erbjudna kontrakt!

Efter att ha sått i kö i två timmar på heartmodel castingen blev vi sminkade och fotade. Blev lite besviken över sminkningen, syntes knappt. Och när jag kollade på fotona var jag inte nöjd med dem heller. Men dem verkade gilla fotona så jag blev erbjuden ett 1års kontrakt! ska bestämma mig idag om jag godkänner eller inte. Enda nackdelen är att det kostar 900kr per gång att bli fotad. vi ska komma 4gånger på ett år. JAg måste fixa jobb, ingen som vet något? Kan ju med berätta att det var 16 st som fick kontrakt igår och av dem så blev både Jag, Hannah och Ellinor Erbjudna. Nice!

På casting!

Snart ska Jag, Hannah och Ellinor på Casting. Heartlandmodels är på center syd, tycker dem om bilderna erbjuder dem 1års kontrakt. Jag vet att jag är för kort och knubbig, men jag gör det mest för att Ellinor den långa och smala ska få en chans! (hon vägrar anmäla sig själv). Och Visst är det roligt att prova på.


Utedag på St Lars parken!

Idag höll Jag, Hannah, Ellinor, Malin och Roberto i en lektion i St Lars parken. vi lekte olika lekar med vårt färgtema och så skulle vi grilla korv. Men tyvärr hittade vi inga grillar så vi tog fram stormköket och kokade korven istället.
Faktiskt ganska okej att vara ledare.

Rösta på Ellinor!

Vem är veckans bästa wake up call på NRJ?
Jo det är Ellinor så rösta på henne här!

Wake up call!

Jag satt som vanligt och gjorde grupparbetet i skolan så ringer dolt nummer, jag svarar och då hör jag 2 manliga röster. Jag trodde att det var om sommarjobb men när dem sa att det Knappen och Hakim från NRJ blev jag helt nervös, uppspelt, förväntansfull och glad! Jag hade anmält Ellinor till Wake up call ( skojar med folk på morgonen) för ca 2 veckor sedan, men jag trodde verkligen inte hon skulle komma med! Hela klassen vet om det utom Ellinor själv. Riktigt lurad kommer hon bli!

Om vad vi lurar henne om får ni höra på NRJ 105,2 Imorgon(13 april) kl 7.15, det är roligt så missa det inte!

Rude boy!

Lyssnat på denna låten nu två hela dagar, grymt bra!
Come here rude boy, boy
Can you get it up
Come here rude boy, boy
Is you big enough
Take it, take it
Baby, baby
Take it, take it
Love me, love me
Come here rude boy, boy
Can you get it up
Come here rude boy, boy
Is you big enough
Take it, take it
Baby, baby
Take it, take it
Love me, love me

BIO IKVÄLL MED ELLINOR!

Bio ikväll med Elli och vi ska se Alice i underlandet 3D.
hoppas nu att den är bra, blir en försenad födelsedagspresent till henne.

Fotodag med Ellinor!


Tack mammsi och pappsi!

Mammsi och Pappsi har nyss kommit hem från Dublin. Såklart hade de köpt något lite till mig; en parfym (Escada marine groove), en dolce gabbana lotion och ett armband. Tack!


Ledig Torsdag?

Idag hade vi D-dag i skolan vilket innebär att vi är lediga, wohoo! men ändå fick man gå  upp kl 6.00 för att ta sig till Staffanstorp på studiebesök. Studiebesöket som jag hade bokat var på en montessoriförskola. När jag får barn ska mina gå på det, riktigt fint och rent. Pedagogiken var super enligt mig. Det som förvånade mig var att barnen bakade själva utan hjälp av vuxna, de hade riktig spis och vassa knivar.
När jag kom hem städade, pluggade och bakade drömmar! hunnit med mycket och nu ska jag iväg på handboll, H43-Kristianstad. Det är bara att önska H43 lycka till och hoppas på en vinst.

Malmö!

Igår kväll tog jag tåget in till Malmö för att festa med några kompisar som jag inte har träffat på länge. På tåget dit träffade jag några trevliga människor som bjöd med mig på sin biljett så jag slapp betala, Snällt! När jag väl kom till Malmö träffade jag Martina, hennes kille Oskar och Mogge. Vid 24 tiden gick vi till festen men då skulle de till crown vilket innebär 18års gräns! så det blev att vi stack hem till Oskar istället.
Nu ska jag sova! vi gick inte och la oss förren klockan var 6 på morgonen



Lördag!

Eftersom det är påsk så har vi som tradition att leta efter påskägg, efter frukosten får jag och min syster en liten skattkarta som leder fram till påskägget med godis. Låter kanske lite barnsligt men det är faktiskt kul, man känner sig liten igen. Liten och har inga bekymmer alls.
Följde även med mamma till nova för att byta mina tights som var felsydda. stort hål mellan benen inte snyggt alls! nakdelen är bara att åker man dit  kan man inte låta bli att köpa någonting, så jag köpte en ring på H&M


Shopping!

Har varit på center syd och kollat runt lite i de få affärerna som finns kvar. Jag kom hem med ett par skor från scorett och en tröja från vero moda. Tröjan var ett riktigt bra köp, endast 89kr!

paketet i brevlådan

I posten idag låg där ett vitt paket, och gissa vad som var i det? jo min plånbok!  Jag har varit och letat efter en annan eftersom jag visste att jag inte kunde få tag på denna, men supergulliga pappa hade lagt bud och vann den!

love it!

Lokalfest Lund

Jag och hannah

Laura Roberto Emeli jag


people





Tack för denna kvällen!!

RSS 2.0