shopping!

lite smått och gott jag har shoppat den senaste tiden:

Emilia 18år!


Designa din bikini

Designa din bikini på nelly.com
Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Älskar denna låten!

let me die with you
let me fly with you
let me love you
and hold you
over and over again
yeah just over again

Film

Jag såg nyss en riktigt bra film! Ice castles heter den. Den handlar om en tjej som älskar att åka skridskor men hon gör det bara för skojs skull. Hon börjar tävla och glider allt mer isär från sin pojkvän. Hon kommer närmare och närmare mästerskapen, men plötsligt åker hon och trillar och får en skada för livet. Ska inte avslöja allting nu, men kan starkt rekommendera filmen!
Allting går, bara om man vill!

aaj!

Mensvärk är det hemskaste, ni killar kan vara glada över att ni är killar. Aaaj! det gör riktigt ont och känns som man ska spy. Man måste bosätta sig i badkaret med en kopp pepparmynt te och ibumetin för att det ska gå över. För er som inte vet så lindrar pepparmynt te smärtan en aning. Någon som har bättre tips?


I´m in!

Aldrig fel att vara med i tävlingar, jag är med!
http://lizettebackstrom.blogspot.com/2010/03/vinn-ogonskugga.html

Hoppas hoppas!

Hoppas på vinst!

Toning av Ellinors hår

Igår kom Ellinor och Nina på besök. Jag färgade Ellinors hår med en kastanjefärgad toning från goldwell. Toningen går att köpa hos dem flesta frisörer. Det är mycket bättre att använda det iställer för färg. Toningen slipper man utväxt och ger näring på håret.
före


under

Efter bilden blev för mörk så man ser inte färgen ordentligt.


Städning

När jag städade hittade jag massor av teckningar och brev sen när man var liten. Ellinor som jag lärde känna när jag var runt 6 år skrev bland annat ett litet brev där hon beskriver hur jag är,  gulligt! Min kusin har med skrivit ett brev på hur bra jag är på handboll när jag var i 7-8 års åldern. Jag hittade även en bok med autografer och tidningsurklipp från Sveriges handbolls landslag år 2003.  Suttit här och skrattat åt alla roliga saker nu i 2 timmar.

'


Sommar!

Just nu längtar jag bara till sol och värme, de mysiga sommarkvällarna och det svalkade havet.
Sommarbilder som jag tog förra sommaren:

Vet ni vad?

Vet ni vad? Jo jag och hela juniorlaget ska till Barcelona! imorgon bokas biljetterna dit, åh det ska bli riktigt roligt och skönt! Vi har sålt tulpaner som attan, och är förtjänade att åka någonstans. Åh vad jag längtar! Den 10 maj packar jag väskan och kommer hem brun och fin den 14-15. Kan man göra mer än att älska Handboll och allt vad det innebär.
Barcelona Beach

Skridsko i Arenan

Idag på idrotten åkte vi till Arenan för att åka skridskor. För min del var det på med skridskorna, ut på isen, försökte ta mig över planen med hjälp av en kompis, sen ta av dem igen och på med mina vanliga skor. Som ni kanske förstår är det inte min starkaste sida. Därför får man göra något annat rolig som att fota när de andra åkte och skratta när de trilla, tills batteriet och minnet tog slut.

Sandra och Hasije

Jag, Hasije och Ellinor

Jag och Ellinor

Ellinor och Maj


Ellinor och Hannah

Ge mig!

Kollade runt lite på nelly.com och hittade denna tunikan. Om man hade varit rik skulle det sagt klirr i kassan direkt. så fin! 995kr


Hannah är för rolig!

Hannah skickade nyss denna super söta bilden, visst är den rolig?  Sitter här och Skrattar åt den, så söt

vinnarlåt?

Åh så bra! men är det en vinnarlåt i Eurovision?
Anna Bergendahl- this is my life

Vinst mot Dalhem!

Nyss kommit hem från matchen mot dalhem (Malmö). Det blev en härlig vinst med 33-12, så gött! Så nu är vi antagligen klara för div 2. Så nu ska jag sätta mig ner och mysa framför tv med chips och dippa som belöning, mums! Sista matchen nästa söndag i vinslöv, hoppas på vinst då med.


I skolan

Nu sitter jag här i skolan med Ellinor och försöker göra ett arbete om fossila bränslen, inte det roligaste..
Hörs sen puss och kram!



Andra Avenyn!

Klockan 21.00 startas Tvn på Svt 1, då är det dags för ett nytt spännande avsnitt av andra avenyn, love it!
Missade du programmet så kan du kolla på deras hemsida, klicka här.
"Glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya"

AJ!

På träningen igår kastade jag långpassningar, från ena målet till det andra (ungefär) i en timme typ, och resultatet blev två fina blåsor som gör ont:( ogilla!

JAG HAR BLIVIT MÖRK BRUNETT!!


Konditori?

När jag var hos momor innan idag fick jag ett litet häfte med påskbakelser, och såklart ville jag testa göra någonting. Jag Började med att sätta upp håret, tvätta händerna och blanda alla ingredienserna. Resultatet skulle bli hjärtformade kakor med apelsinfyllning. Men MITT resultat blev smak av kristyr och andra sorters formar. Alltså inte jätte goda. Så jag tänker inte bli någon konditor utan nöjer mig med att ta hand om de små söta barnen. Gissar på att alla där ute är tusen gånger bättre på att baka än mig.

Shopping med Ellinor

Igår så var jag och Ellinor i malmö och shoppade. Kan säga att Ellinor är den mest shopping galnaste människan jag känner. Inte jobbar hon ihop pengarna heller som andra gör. Medans hon shoppade jacka efter tröja efter skönhetsprudukter köpte jag 2 ansiktsmasker för hela 40 kr haha.

Rambo badar

Precis varit ute en lång promenad med lilla Rambo. Träffade på en dam som trodde han var en liten valp, men det var längesedan han var det. När vi kom hem var han så lortig så jag fick bada honom, han som inte gillar vatten. Tycker nästan lite synd om honom. Men vill man vara fin får man lida pin.

Kan ni tänka er mig som modell?

Kan ni tänka er mig som modell? Det kan inte jag. Men jo jag har faktiskt varit det för länge länge sedan i Julia tidningen. Guuud som jag skrattade när jag såg bilderna, man såg riktigt liten ut med långt spikrakt tråkigt hår, osminkad till max, och riktigt omoderna kläder! Tur att modet ändras.

Plåtningen på sturups flygplats, Till vänster står jag

varför?

varför måste man bestämma saker i sista sekund och ändå blir det ingenting?
varför kan människor inte hålla sams utan bråkar precis innan man ska göra något roligt?
varför måste man alltid skjuta upp saker gång efter gång?
varför?



mys!

Åhh jag tycker verkligen om att ligga och mysa med lilla Rambo framför tvn. Mysigare kan det nästan inte bli.

Lördagspromenad


Ringt och beställt..

JA! äntligen har jag tagit tag i telefonen och beställt tid hos frisören. Har ju alltid fullt upp med skolan och Handbollen, men guess what? Jag är ledig måndag och tisdag så på tisdag blir det klippning och toning. Men HUR SKA JAG KLIPPA MIG?? Hjälp tack! bara topparna? eller ska jag klippa upp det och skaffa snelugg? hmm..

Dagens..

we are the world, we are the children...

H43-Hammarby

Var och kollade H43s hemmamatch mot Hammarby med Ellinor. H43 tog ledningen med 4 bollar men sen kom Hammarby ifatt och tillslut vann Hammarby med 4 bollar (osäker?). Jag vet inte varför men jag har alltid något emot Hammarbys hejarklack, de skriker och dansar ja allt..  Men men vad kan man göra? bara till att gilla läget.






Billy boot camp?

Idrotten är absolut den bästa lektionen. idag hade vi något som heter Billy boot camp riktigt roligt faktiskt. Det är en film där är instruktör visar hur man gör och sen ska man göra likadant. Mycket slag och sparkar med armar och ben. Efter ett 50 minuters pass är man riktigt död i armarna och magen.

Idag har jag...

Nu är jag nyduschad och fräsch efter dagens träning. Tränade en timme med juniorerna och en timme med damerna, alltid lika kul! Men jag har kvar den fruktansvärda huvudvärken, haft det hela dagen usch..

Idag efter skolan tog jag bussen till Nova Lund och där hittade jag två härliga toppar. Hannah, Ellinor och Malin följde självfallet med och hittade saker till sig. Back to my stuff, den ena toppen var randig från MQ 199kr och den andra från Vero moda 199kr. Köpte även hem en liten rosa sminkväska från H&M 60kr 30kr och nytt puder från Lumene 140kr.



H&M

klicka runt på H&M hittade en del fina saker, klicka här för att komma dit




När blodsbanden brister

Skolan började idag efter en veckas lov, det hade inte varit fel med en vecka till. Just nu läser jag en hemsk bok på svenskan om ett barn som blir våldtagen av sin pappa, mamman gör allt vad hon kan för att få ensam vårdnad om barnet men socialen tror inte henne, utan pappa ljuger för socialen för få träffa barnet och låtsas att allt är hur bra som helst. När barnet kommer hem till mamman igen efter en övernattning har barnet blåmärken på rumpan och börjar bete sig underligt. - en sann berättelse "när blodsband brister" av Hanna Svensson



RSS 2.0