Nyklippt

sista skoldagen idag, Myspys i klassen med massage, fika och julmusik. Gick sedan till star hotel och hade ett genrep för imorgon. Kommer bli kul men nervöst!
När jag skulle ta tåget hem tänkte jag att jag verkligen behöver klippa av det slitna i håret, så gick till salong holst och fixade det. Tog 1dm på längden, känns kort... men det gör det väll alltid efter att ha klippt sig?
Lite vinterbilder på Rambo

Silver!

Handbolls finalen spelades idag av Sverige tjejerna mot Norge.
Norge börja med 4-2 men sen kom Sverige i ledning och de fightades tills mitten av andra halvlek då Norge  leder med 5 bollar. Norge fick guld, men silver är väll inte så dåligt det heller? Bra kämpat SVERIGE!
stort plus för målvakterna som var riktigt gryma!

Julegran


"if you are a bird, I am a bird"

just nu visas The notebook på TV
Det är verkligen en av dem bästa filmerna!

Riskettan och vinst!

Har precis kommit hem från körskolan där vi har haft riskettan i lite mer än 3 timmar. Pratat om droger, rattfylleri och sånt. Blev godkänd på det momentet, bara teoriproven och uppskrivningen kvar sen är det teoretiska över! Vår lärare där är för go, riktigt riktigt rolig och bra! Hennes kommentarer och historier säger allt haha
Nu har tågen ändrat tidtabellen men alla, eller ja de flesta tågen är försenade.. så har kommit försent till första lektionerna nu. Gör inte så mycket, gör inget speciellt nu.
Förresten!
när jag kom hem från körskolan låg där ett fint paket som hade kommit på posten.
Jag hade vunnit en Marabou Handduk! kommer inte ens ihåg att jag hade tävlat om en.. Förvånad och glad!!!

Gran och Glögg!

i Lördags åkte vi till södra sandby och högg Julgran. Riktigt mysigt ställe där man sitter runt en eld och blir bjuden på glögg och pepparkaka efter och innan granhuggningen.

Lockigt?


fixar middag

Idag har jag myskväll med Jenny, päronen är på julfest och kommer inte hem förren inatt. Så idag fick jag fixa middagen, kyckling med ostfyllning och inlindad i bacon med pommes och sallad mums! nu kollar vi på sex and the city, en av mina favoritfilmer. önskar mig hela serieboxen i julkapp så får väll se om jag får den.
smörgåstårtbit till förrätt
resultatet
chips och holiday dippa att smaska på under kvällen

deep...

Jag som var riktigt taggad på att ut och dansa igår.. det var ganska ballt att vi fick komma in från bakhållet och gå igenom hela stället tills vi kom till garderoben.. kön där var låång! och när vi kom fram var det fullt, fick vänta tills någon skulle ta ut sin jacka sen snabbt fram med sin egen. Där fanns två dansgolv, det ena där man kunde dansa och var inte så mycket folk var konstig turkmusik... det andra var fullt med människor kunde inte röra sig och där var konstig dunkdunk.  I baren satt 40 åringar och kollade när tjejer dansade och utlänningar skulle ta på en fast man puttade bort dem. Stannade där en timme sen åkte vi hem! sämsta stället ever!!

Imorgon kommer knappen och hakim från NRJ till slagt, vill vill vill dit! men har match dagen efter så det är inte så smart då.. bussen avgår 9.30 till sävsjö, wihoo 4 timmar i en buss, får köpa en tidning att läsa eller något.
en bild sen jag var och dansa sist med Natalie och Natalia

Nobel dagen

Idag var jag, Elli och Malin på besök på polhem. Sabina hade en liten rund vandring med oss. Sedan åkte vi och åt på mc donalds, cesarsalladen där är mumsig! vidare till vipan och visa runt sabina. Vi skulle Egentligen till fredagsklubben på lundia ikväll men de har lagt ner, typiskt.. Så vi åker till Deep i malmö, står på gästlistan så kommer in gratis, kommer bli riktigt kul! längesedan alla vi sex var ute och dansade tillsammans. Men innan dess så ska jag ner i hallen och kolla på handboll. Juniorlandslaget mot team eslöv, kommer bli en roligt match att se! vårt lag ska utse matchens lirare.

Det var denna nobel dagen, kram!

Danmark med klassen

i Onsdags åkte vår klass till Danmark, först åkte vi och kollade på konst på Louisiana. Faktiskt ganska fina tavlor. sedan åkte vi till Cassiopea som är en fritidsgård. Svårt att förstå danskan, så fick ta in kunskap genom att titta runt.
bilder från Ellinor

Julfest med laget!

En riktigt rolig kväll med både herr-och damlaget! vi åt julbord, sjöng visor, dansade, snackade och mycket skratt! Nervöst att hålla ett debutant-tal men det blev gjort, kom ju undan förra året.
Malin och jag
jag Malin Ellinor

Besviken på skånetrafiken!

Igår kväll när jag skulle ta tåget till Malmö blev det kaos, och då menar jag verkligen kaos!
Först var tåget sent från Kävlinge med 9min så det var inte så farligt. Dessutom stod det på tavlan att det skulle gå till Malmö, men på tåget sa dem att Lund var slutstationen. Nästa tåg skulle gå om 10 min från Lund till Malmö. Jag satte mig på tåget (även det var sent) då säger dem i högtalaren att det är inte säkert att tåget skulle gå till Malmö, men att det iallafall stannar i Burlöv. Okej Natalie kan hämta mig där då, tänkte jag. Precis innan tåget skulle gå sa dem i högtalaren att tåget skulle gå till Höör istället. Jaha.. och när går nästa igen?  På Lunds central ropa dem runt oss på alla perronger och helt plötsligt hörde jag en tjej säga att alla tåg till Malmö var inställda. Hur ska jag nu komma till Malmö? Jag och ett äldre par hörde hur en upprörd kvinna pratade med skånetrafiken i telefon, Resegarantin osv..  om tåget är mer än 20 min sent gäller resegarantin och då får man ta taxi under 500kr. Vi beslöt oss att ta en ta taxi tillsammans. Nu ska jag ringa och klaga, Riktigt riktigt besviken! dem kunde iallafall sätta in bussar? Tänk på dem äldre som står ute och fryser? Under denna tiden hörde jag att det var olycka mellan Landskrona-Helsingborg, olycka mellan Malmö-Lund. spåren har gått sönder, det berodde på vädret och citytunneln...  Samma sak varje vinter, tycker att dem borde lära sig av misstagen..

Bussen krocka med en trappa...

Oj Oj Oj vilket snöväder det är! Fint med snö till julafton så hoppas det håller i sig. Mindre roligt är Kollektivtrafiken.. Igår när jag skulle hem från skolan var alla tåg försenade, så jag valde att ta bussen hem. Såklart körde bussen fel och fick vända, han körde inte bara fel en gång utan två gånger. Han backade tillochmed in i en trappa till ett hus... efter en timme i bussen var jag hemma iallafall.
Idag fick jag reda på omdömet i teckenspråk. tydliga rörelser, använde munnen hela låten och levde mig in i en bumbibjörn, ingen negativt alls yees!
nu ska jag snart ta tåget till Malmö. Hem till Natalie och sedan utgång wiihoo !! Längesedan man var ute och dansade.
Natalie och jag för 2 år sedan

Barn, shopping, handboll

Dagen började med skola och där hade vi prov om barn i sorg. Mycket om att tänka själv ex. om hur man ska göra på en förskola när något barn dör. Efteråt åkte jag och Elli till Nova och shoppade. Blev ett linne, en ring och puder. Hittade en härlig mjukisdräkt, ska man köpa haha ? Sedan åkte vi till Friskis och hade barnpassningen, kom två tvillingar på 6 år. Dagens chock: när barnen skulle ta en drickpause (låtsas dricka) för att de hade spelat fotboll, sa den ena: Jag dricker sprit...

Snabbt ta bussen till stationen och gå till arenan och kolla på LUGI- sävehof. Riktigt spännande match! slutade 31-31
Imorgon har jag muntliga nationella, undra hur det kommer gå... hoppas på det bästa!
Nu ska jag kolla lite TV sen sova, Nattinatti
mjukisdressen
Linnet
ringen

RSS 2.0